Getuigen gezocht van aanranding Oirschotsedijk

dinsdag 14 maart 2017

Eindhoven - De politie is dringend op zoek naar getuigen van een aanranding die zondagavond plaatsvond in Eindhoven. Het gebeurde op de Oirschotsedijk, vlakbij sportcomplex De Herdgang.

Een 29-jarige vrouw uit Eindhoven was daar rond 19.15 uur aan het joggen toen zij plotseling door een onbekende man werd vastgepakt en betast. Nadat het slachtoffer zich hevig verzette ging haar belager ervandoor.

De politie was snel ter plaatse, onder meer omdat de vrouw direct 112 belde. In de omgeving werd nog uitgekeken naar de verdachte, maar die werd niet gevonden. Het zou gaan om een man van ongeveer 1.75 meter. Hij droeg een zwarte jas met capuchon over zijn hoofd. Verder is niet veel van de aanrander bekend.

Toch is het heel goed mogelijk dat mensen de man hebben gezien rond het tijdstip van de aanranding. Het slachtoffer sprak kort na het incident met een jongen en een meisje. Het meisje zat achterop de fiets bij de jongen. Ze gaven aan in het Philips de Jonghpark te hebben gezeten. De politie komt heel graag met deze twee getuigen in contact.Was je rond het tijdstip van de aanranding in het Philips de Jonghpark en heb je nog niet met de politie gesproken? Mogelijk beschik je over belangrijke informatie, dus meld je bij de politie.

Het slachtoffer raakte niet gewond, maar is erg onder de indruk van wat haar is overkomen. Voor de vrouw is Slachtofferhulp ingeschakeld. De politie roept iedereen met informatie op om die te delen met de politie via onderstaand tipformulier of door te bellen met 0900-8844. Anoniem bellen kan op 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: zedenmisdrijf


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Best | 112 alarmeringen Best | Goedkoop Tanken in Best | Supermarkten in Best | Weerbericht Best