Politie zoekt getuigen van aanranding

vrijdag 7 april 2017

Eindhoven - Wij zijn op zoek naar mogelijke getuigen van een aanranding op woensdag 5 april tussen 18.00 een 18.15 uur aan de Achtseweg Zuid.

Een 35-jarige vrouw was daar op dat tijdstip aan het hardlopen. Ze liep op het fietspad in de richting van de Anthony Fokkerweg. Kort nadat ze de afslag naar de Herdgang was gepasseerd, werd ze plots van achteren vast gegrepen. Het bleek te gaan om een jonge man die haar vervolgens onzedelijk betastte. Nadat de vrouw om hulp begon te roepen, liet hij haar weer los en ging er vandoor. Bij hem was een jonge man die het hele incident had staan bekijken. Het slachtoffer werd vervolgens geholpen door een dame die op dat moment passeerde in haar personenauto. Samen hebben zij nog uitgekeken naar de daders, waarna de politie werd gealarmeerd. 

Er is een signalement van de dader:

Ook van de andere jonge man is een signalement bekend:

Het slachtoffer vermoedt dat ze het duo tien minuten voordat ze werd lastig gevallen al had zien fietsen in het Philips de Jonghpark. 

Wij zijn nog op zoek naar mogelijke getuigen. Gelet op het tijdstip is het dan aan de Achtseweg Zuid behoorlijk druk met fietsers, wandelaars en hardlopers. Mogelijk dat één van hen iets gezien heeft dat ons kan helpen bij het onderzoek. Ook de identiteit van de dame in haar auto die het slachtoffer in eerste instantie te hulp schoot is niet bekend. Uiteraard zouden we ook graag met haar in contact komen. Iedereen die informatie heeft kan contact met ons opnemen via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000. Of vul het tipformulier in:

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Best | 112 alarmeringen Best | Goedkoop Tanken in Best | Supermarkten in Best | Weerbericht Best