Getuigen van steekincident gezocht

zondag 3 september 2017

Eindhoven - Bij een steekincident ter hoogte van de uitgang van de parkeergarage aan de Ten Hagestraat zijn zondagmorgen 3 september rond 4.30 uur twee mannen gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

De twee mannen liepen op de Ten Hagestraat. Op het moment dat zij de uitgang passeerden, reed net een auto met daarin een aantal mannen de garage uit. Vervolgens ontstond een ruzie tussen het tweetal te voet en de inzittenden. Dat leidde er uiteindelijk toe dat de twee voetgangers diverse malen met een scherp voorwerp zijn gestoken. De inzittenden van de auto gingen er snel vandoor. De twee gewonde mannen zijn naar het ziekenhuis gebracht en daar behandeld aan hun verwondingen. Het gaat om een 29-jarige Eindhovenaar en een 34-jarige man uit België.

Door de politie wordt grondig onderzoek verricht naar de exacte toedracht van het incident. Er is technisch onderzoek verricht en er werden al diverse getuigen gehoord. Ook wordt gekeken of er bruikbare camerabeelden zijn die gebruikt kunnen worden in het onderzoek. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. 

Rond 4.30 uur is het in de omgeving van de Ten Hagestraat behoorlijk druk. Dit heeft te maken met het sluiten van de Eindhovense horeca. De politie is er dan ook van overtuigd dat er nog meerdere mensen zijn die wij niet hebben gesproken op zondagmorgen, maar die mogelijk wel informatie hebben over het incident. Hen wordt gevraagd om contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan ook: 0800-7000. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Best | 112 alarmeringen Best | Goedkoop Tanken in Best | Supermarkten in Best | Weerbericht Best