Dronken man gaat los op agenten

zaterdag 29 juli 2017

Eindhoven - Voor een café aan de Antwerpenlaan in Eindhoven hield de politie vrijdagavond rond 23.00 uur een 47-jarige man uit Eindhoven aan. Hij schold agenten uit voor teringlijers, kankerlijers en klootzakken en gooide een vol glas bier leeg over een agent.

Bij het café was kort daarvoor een klant op zijn hoofd zijn gevallen en daarvoor moest de ambulance komen. Omdat de sfeer op dat moment nogal grimmig was bij de kroeg ging ook de politie richting het café. Terwijl de klant in de ambulance werd behandeld, klom een vermoedelijk dronken bezoeker de stuurcabine van de ambulance in. Hij reageerde niet toen hij op zijn vreemde actie werd aangesproken door een agent en daarop werd hij met kracht uit de cabine getrokken.

Meerdere bezoekers van het café vonden dat kennelijk reden om de agenten te belagen. Een man stelde zich zeer agressief op en schold de agenten uit voor teringlijers, kankerlijers en klootzakken. Daarnaast stak hij meerdere keren zijn middelvingers uit naar de politie en gooide hij een vol glas bier leeg over een agent. Toen de rust weer enigszins was teruggekeerd werd de agressieve man uit de kroeg gehaald en meegenomen naar het bureau. Hij had flink gedronken en zit nog altijd vast.

Agenten krijgen helaas vaker met agressie en geweld te maken en dat vindt de politie onacceptabel en respectloos. Onze agenten horen zonder te worden gehinderd hun werk te kunnen doen.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Best | 112 alarmeringen Best | Goedkoop Tanken in Best | Supermarkten in Best | Weerbericht Best