In de buurt vindlocatie auto vermiste Marc de Bonte geweest?

donderdag 17 november 2016

Best - Het onderzoek naar de vermissing van de 26-jarige Belgische Marc de Bonte uit Kasterlee draait volop. Helaas heeft dat tot op dit moment niet geleid tot het traceren van Marc. Het rechercheteam heeft er belang bij om in beeld te krijgen wie tussen vrijdagavond 4 en zaterdagochtend 5 november in Best in de buurt van de vindplaats van zijn auto is geweest. Bent u daar geweest? Neem dan contact op met de politie.

Marc de Bonte is zaterdag 5 november, rond middernacht, vanuit het Belgische Turnhout op weg gegaan naar zijn vriendin in Best waar hij niet is aangekomen. Eerder die vrijdagavond is hij nog gezien in Bladel, op een personeelsfeest van de sportschool waar hij werkt. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen. Marc verplaatste zich in een zwarte Renault Clio voorzien van het Belgische kenteken: 1-ANL-604.

De auto van Marc werd zondag 6 november aan het eind van de middag teruggevonden aan de Wilhelminakanaalstraat in Best, in de woonwijk Batadorp. Een speciaal team van de politie zocht dinsdag 8 november op het kanaal in Best naar mogelijke aanwijzingen met boten, sonarapparatuur en speurhonden. In de nacht van vrijdag op zaterdag 11 op 12 november werd in Best bij de vindlocatie een passantenonderzoek gehouden. Helaas leverde dit geen nieuwe aanknopingspunten op.

Het rechercheteam is bezig om in kaart te brengen wie in de omgeving van de vindplaats van de auto van Marc is geweest tussen vrijdag 4 november (begin van de avond) en zaterdagochtend 5 november. Bent u in dit tijdsbestek in de Wilhelminakanaalstraat in Best of in de directe omgeving geweest? Neem contact met het team op en bel 0800-6070. Ook al heeft u niets bijzonders gezien, wij willen toch graag weten of u in deze omgeving bent geweest.

Uiteraard zijn alle tips die ons mogelijk kunnen helpen bij het traceren van Marc de Bonte welkom. Beschikt u over informatie? Deel deze met ons. Dat kan door te bellen met de opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem bel dan 0800-7000. Ook kunt u contact met ons opnemen door het tipformulier op www.politie.nl in te vullen.Link: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/dossiers/2016/09-vermissing-marc-de-bonte/vragen.html

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Best | 112 alarmeringen Best | Goedkoop Tanken in Best | Supermarkten in Best | Weerbericht Best