Agenten gewond bij aanhouding met verzet

dinsdag 14 maart 2017

Eindhoven - Twee agenten zijn maandagochtend rond 10.00 uur gewond geraakt bij een aanhouding met verzet in een woning in Woensel-Noord.

Eerder was bij de politie een zorgelijke melding binnengekomen dat de hulpbehoevende bewoonster al enige tijd niet was gezien en dat zij niet was op komen dagen bij een afspraak. Agenten gingen daarom een kijkje nemen bij haar woning, waar de deur niet werd geopend. Gezien de aard van de melding werd de deur opengemaakt door een ingeschakelde slotenmaker.

Eenmaal binnen kwam vanuit de woning een bekende van de bewoonster direct agressief op de agenten afgelopen. Hij zwaaide met zijn armen en er was geen gesprek met hem te voeren. Het kostte de agenten flink wat moeite om de man onder controle te brengen. In het tumult liep de agente een breuk in haar onderbeen op. De andere agent viel en blesseerde zijn heup.

De bewoonster was ook in de woning aanwezig. Alles bleek met haar in orde te zijn. De verdachte werd meegenomen naar het bureau voor verhoor. Hij heeft van het Openbaar Ministerie een strafbeschikking van 350 euro gekregen. De agente kan voorlopig haar werk niet uitvoeren.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Best | 112 alarmeringen Best | Goedkoop Tanken in Best | Supermarkten in Best | Weerbericht Best