Gewonde na steekincident, een persoon aangehouden

donderdag 18 augustus 2016

Eindhoven - De politie hield donderdagmorgen 18 augustus rond 0.30 uur een bewoner in zijn woning aan de Loeffstraat aan. De man wordt ervan verdacht bij een ruzie in de straat een 29-jarige Poolse man gestoken te hebben met een steekwapen. Het slachtoffer werd met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis om zich te laten verzorgen aan een steekwond in zijn zij.

Volgens een getuige had de verdachte al eerder op de avond voor problemen gezorgd en zou hij zijn buren hebben uitgescholden. Toen het slachtoffer rond 0.30 uur zijn auto in de straat parkeerde en uitstapte zou de verdachte hem direct hebben aangevlogen. In de worsteling zou de verdachte vervolgens het slachtoffer gestoken hebben.

Toen de politie arriveerde om de verdachte aan te houden verzette de man zich hevig. De agenten maakten daarop gebruik van pepperspray om de man onder controle te brengen. Hij maakte een verwarde indruk. De verdachte werd overgebracht en ingesloten voor verder onderzoek. Kort na het incident startte de politie een buurtonderzoek en werden getuigen gehoord. De politie is nog volop bezig met het onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Best | 112 alarmeringen Best | Goedkoop Tanken in Best | Supermarkten in Best | Weerbericht Best