Getuigen steekincident Piazza gezocht

maandag 17 oktober 2016

Eindhoven - De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident dat zondagochtend 16 oktober plaatsvond op de Piazza en waarbij een 30-jarige man gewond raakte.

Het slachtoffer kreeg daar vermoedelijk ergens tussen 01.45 en 02.00 uur ruzie met een andere man. Tijdens de vechtpartij liep hij een wond op aan zijn hals die met een scherp voorwerp is toegebracht. Het slachtoffer is zelf naar het vlakbij gelegen politiebureau aan de Mathildelaan gelopen. Daar vandaan is hij naar het ziekenhuis gebracht. De man verkeert buiten levensgevaar en is aanspreekbaar. Kort na het steekincident arresteerde de politie op de Piazza een 23-jarige verdachte. Hij is in verzekering gesteld en zit nog vast.

De recherche is een onderzoek begonnen en wil graag in contact komen met getuigen van het steekincident. In de nacht van zaterdag op zondag is er in het centrum van Eindhoven over het algemeen veel uitgaanspubliek op staat. Mogelijk dat iemand heeft gezien wat er bij de Piazza is gebeurd en nog geen contact met de politie heeft gehad. Deze mensen kunnen contact opnemen met de recherche in Eindhoven via 0900-8844. Anoniem melding maken kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Best | 112 alarmeringen Best | Goedkoop Tanken in Best | Supermarkten in Best | Weerbericht Best