Agent schiet man in been

dinsdag 3 oktober 2017

Best - De politie heeft dinsdagavond rond 21.00 uur op het Raadhuisplein in Best een man in zijn been geschoten. Er was een zoektocht gestart naar de man, die eerder in zijn woning door het lint ging en vernielingen zou hebben aangericht.

Even na 19.00 uur werd de politie gebeld over de vernielingen in de woning aan het Raadhuisplein. Omdat de man op het dak zou hebben gestaan van de woning en mogelijk de gaskraan open draaide werd ook de brandweer ingeschakeld. Om met de bewoner in contact te komen kwam verder een onderhandelaar naar het Raadhuisplein. Kort na 20.00 uur bleek de man niet meer in de woning aanwezig te zijn. Daarnaast bleek de gaskraan niet open te staan. Een zoektocht naar de verdachte was het gevolg.

Enige tijd later werd de man in de buurt van zijn woning gesignaleerd met een vuurwapen op zak. In de situatie die daarop volgde werd door een agent geschoten. De verdachte werd geraakt in zijn been en voor behandeling meegenomen naar het ziekenhuis.

Zoals gebruikelijk in dit soort situaties doet de Rijksrecherche verder onderzoek naar het schietincident. De politie onderzoekt wat er precies is voorgevallen in de woning. Meer informatie over schieten door de politie vind je op onze speciale themapagina.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Best | 112 alarmeringen Best | Goedkoop Tanken in Best | Supermarkten in Best | Weerbericht Best