Getuigen gezocht van beroving

zondag 3 september 2017

Eindhoven - De politie zoekt getuigen van de beroving van een 79-jarige man op het Stationsplein op zaterdagavond 3 september rond 20.00 uur. De man raakte gewond bij de beroving.

Het slachtoffer had zijn auto kort voor de beroving geparkeerd op het parkeerterrein bij het station. Toen hij bij de betaalautomaten ging afrekenen werd hij plots aangesproken door een man. Deze vroeg of het slachtoffer hulp nodig had. Toen deze dat ontkende griste de dader de portemonnee uit de handen van het slachtoffer en sloeg hem tegen zijn achterhoofd. Het slachtoffer kwam daardoor ten val en raakte vermoedelijk enige tijd buiten bewustzijn.

De 79-jarige man is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar heeft hij de nacht door moeten brengen. Hij werd behandeld aan verwondingen aan het hoofd en een breuk in het onderlijf. 

De gealarmeerde politie hield aan de hand van zijn signalement rond 21.30 uur een 35-jarige Eindhovenaar aan bij het Stationsplein. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Door de recherche werd ter plaatse een technisch onderzoek verricht en er zijn getuigen gehoord. 

Rond 20.00 uur uur is het in de omgeving van het Eindhovense station behoorlijk druk. De politie is er dan ook van overtuigd dat er nog meerdere mensen zijn die wij niet hebben gesproken zaterdagavond, maar die mogelijk wel informatie hebben over het incident. Hen wordt gevraagd om contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan ook: 0800-7000. 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Best | 112 alarmeringen Best | Goedkoop Tanken in Best | Supermarkten in Best | Weerbericht Best