Getuigen van gewapende overval op kledingwinkel gezocht

zaterdag 31 december 2016

Eindhoven - De politie zoekt getuigen van een gewapende overval op een kledingwinkel in Winkelcentrum Woensel in Eindhoven. De overval vond vrijdagavond 30 december 2016 plaats.

Een onbekende man liep vrijdagavond rond 18.30 uur de kledingwinkel in het Eindhovense Winkelcentrum Woensel binnen. Hij bedreigde een medewerker met een steekvoorwerp en eiste geld. Vervolgens is de dader te voet met een nog onbekend geldbedrag gevlucht. Niemand raakte gewond bij de overval.

De overvaller is een licht getinte man, tussen de 20 en 25 jaar met een zwart snor en een ringbaardje. Hij droeg een zwarte jas met een groene capuchon, een blauwe spijkerbroek en zwarte schoenen. Iets gezien of gehoord dat met deze overval te maken kan hebben? Bel 0900-8844. Blijft u liever anoniem, neem dan via 0800-7000 contact met Meld Misdaad Anoniem om uw informatie te delen.

Een overval op een winkel, tankstation, taxi of geldauto is een zwaar misdrijf waarbij altijd bedreiging of geweld komt kijken. Overvallers kiezen meestal voor een doelwit dat veel buit oplevert met zo min mogelijk risico. Waar goed wordt beveiligd laten overvallers zich niet zien. Als u eigenaar of beheerder bent, kunt u door een aantal maatregelen de veiligheid van uw onderneming vergroten.

Mocht u toch het slachtoffer van een woningoverval worden volg dan het RAAK-principe:

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Best | 112 alarmeringen Best | Goedkoop Tanken in Best | Supermarkten in Best | Weerbericht Best