Politie zoekt getuigen van lastig vallen meisje

vrijdag 3 juni 2016

Eindhoven - De politie is op zoek naar mogelijke getuigen die ons iets meer kunnen vertellen in een onderzoek naar een 8-jarig meisje dat op dinsdag 31 mei werd lastig gevallen door een nog onbekende man.

Het meisje ging die dinsdag rond 18.15 uur nog even buiten spelen op haar fiets. Ter hoogte van de Karel Martelweg werd ze aangesproken door een onbekende man, die haar mee wist te lokken naar een groenstrook die ligt ingeklemd tussen de Willem de Rijkelaan, de Burgemeester Wittestraat en de Karel Martelweg. Daar pakte hij haar vast en probeerde haar tegen zich aan te drukken.

Het meisje wist de man uiteindelijk duidelijk te maken dat ze hier niet van gediend was, waarna ze ongehinderd kon vertrekken. Het mag duidelijk zijn dat ze ernstig onder de indruk was van wat haar was overkomen. Inmiddels is er aangifte gedaan bij de politie en we onderzoeken de kwestie. 

Er is een summier signalement:

Man, ongeveer 1.60 meter lang. Licht getinte huidskleur en een opvallend dikke buik. De man had donkere haren en was wat kalend. Hij had een litteken boven zijn ogen. 

We zijn op zoek naar getuigen die op dinsdagavond 31 mei tussen 18.15 uur en 19.00 uur iets hebben gezien in de omgeving van de Karel Martelweg. Daarbij zijn we specifiek op zoek naar een oudere dame die het meisje nog heeft aangesproken toen zij onderweg was naar huis. Deze dame woont vermoedelijk in de omgeving aangezien ze een klein hondje bij zich had dat ze aan het uitlaten was. De politie zou graag met deze vrouw in contact komen. Zij en andere getuigen kunnen contact opnemen via het algemene nummer 0900-8844 of anoniem: 0800-7000. 

Laat het ons weten via het formulier.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Best | 112 alarmeringen Best | Goedkoop Tanken in Best | Supermarkten in Best | Weerbericht Best