Onderzoek naar woningoverval opgestart

maandag 3 april 2017

Eindhoven - De politie heeft een onderzoek opgestart naar een woningoverval die maandagochtend plaatsvond op de Bordeauxlaan.

Rond 09.45 wisten twee verdachten toegang te krijgen tot de woning, waar op dat moment een bewoonster aanwezig was. Zij is door de verdachten bedreigd. Vervolgens zijn de twee mannen met nog onbekende buit op een grijze scooter vertrokken. Direct na het incident is de omgeving afgezet en heeft de politie onderzoek in en rondom de woning opgestart. De bewoonster raakte niet gewond bij de overval.

De politie heeft via Burgernet een oproep gedaan aan burgers om mee uit te kijken naar de grijze scooter met de twee verdachten. Het signalement gaat om een man met een blank uiterlijk en rossig haar. Hij droeg een donkerblauwe muts en donkerkleurig jas. De tweede verdachte is een licht getinte man, met een normaal postuur en hij droeg een donkere jas. De beide mannen spraken Nederlands, mogelijk met een Brabants accent. Heeft u iets gezien of gehoord? Deel dit dan met de politie via 0900 – 88 44 of anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Best | 112 alarmeringen Best | Goedkoop Tanken in Best | Supermarkten in Best | Weerbericht Best