Diverse spullen aangetroffen in moordonderzoek Tommie van der Burg

woensdag 18 mei 2016

Eindhoven - In het onderzoek naar de moord op Tommie van der Burg heeft de politie dinsdag diverse spullen in beslag genomen voor verder onderzoek. Na de aanhouding van een 44-jarige man en een 37-jarige vrouw uit Eindhoven werden tot het einde van de middag panden in Eindhoven, Best en het Belgische Weelde doorzocht.

Bij de doorzoekingen nam de recherche onder meer gegevensdragers, documenten, administratie en auto’s in beslag. Ook werd een vuurwapen gevonden, net als een balletjespistool en een taser.

Op dit moment doet de politie onderzoek naar alle in beslag genomen spullen. Het gevonden vuurwapen werd vermoedelijk niet gebruikt bij de moord op Van der Burg. Verder worden de verdachten verhoord. Het tweetal wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De recherche houdt er nog altijd sterk rekening mee dat er mensen zijn die essentiële informatie hebben, maar dat om persoonlijke redenen niet durven te melden. Het kan zijn dat de nieuwe ontwikkelingen in het onderzoek daar verandering in brengen. Ook nu wil de recherche benadrukken dat informatie ook anoniem kan worden gedeeld door contact te leggen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of met het TNCI op 079-3458999.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Best | 112 alarmeringen Best | Goedkoop Tanken in Best | Supermarkten in Best | Weerbericht Best